Хостинг для реселлеров

Seo Services

«Покатався»: на Вінниччині затримали юного рецидивіста, який вкрав мопед

Байкер, езда на мотоцикле. Вождение пустой дороге на мотоцикл тур Путешествие — стоковое фото Як повідомили Вінницьким Новинам у райцентрі Козятин правоохоронці встановили особу зловмисника, який 8 серпня вкрав у 71-річного місцевого мопед. Ним виявився 14-річний хлопець, який раніше вже неодноразово потрапляв в поле зору працівників поліції за вчинення крадіжок, але через свій вік, не міг нести кримінальну відповідальність за правопорушення.
Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницькій області.
«8 серпня близько 23.30 години до поліції звернувся 71 - річний місцевий житель, який повідомив про викрадення мопеда «Хонда». Двоколісний транспортний засіб з ключами у замку запалення пенсіонер залишив на подвір’ї власного домогосподарства», - розповідають правоохоронці.
Протягом кількох годин на одній з вулиць міста поліцейські затримали правопорушника. Ним виявився 14 - річний житель Козятина.
«Зі слів підлітка, мопед він взяв, щоб покататись. Неповнолітній зловмисник раніше неодноразово потрапляв в поле зору працівників поліції за вчинення крадіжок, але через свій вік, не міг нести кримінальну відповідальність за правопорушення. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик», - продовжують правоохоронці..
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна.
«Покатався»: на Вінниччині затримали юного рецидивіста, який вкрав мопед «Покатався»: на Вінниччині затримали юного рецидивіста, який вкрав мопед Reviewed by сергей on серпня 11, 2019 Rating: 5

3 коментарі:

На платформі Blogger.