Хостинг для реселлеров

Seo Services

Страшне вбивство у Вінниці: з’явилися нові подробиці трагедії і фото

З’явилися нові подробиці вбивства родини в новорічну ніч у Вінниці.Загинули: Надія Малець, її діти (Денис і Світлана), їх бабуся по батькові – Валентина Малець. Підозрюваний колишній чоловік Надії — Анатолій.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це йдеться у матеріалі видання “Обозреватель“.
Журналісти з’ясували, що Надія була знайома з Анатолієм з 19 років. У шлюбі вони не жили вже кілька років. Знайомі родини кажуть, що розлучення було офіційно оформлено близько року тому, а разом вони не жили – близько трьох. У Анатолія була коханка й дитина від неї.
Незважаючи на це, Надія з дітьми продовжувала жити разом з матір’ю Анатолія. Позиція матері Анатолія була непохитна – вона дуже любила Надію, Дениса і Світлану, а коханку не сприймала. Останнім часом Анатолій жив разом з ними, оскільки його мати була дуже хворою – у Валентини була онкологія 4-ї стадії.
Знайомі родини кажуть, що Анатолій і Надія напередодні трагедії були разом на корпоративі ОСББ. Всі, хто їх бачив разом, і подумати не могли, що все обернеться масовим вбивством.
Журналістам також вдалося з’ясувати, що свою дворівневу 4-кімнатну квартиру Надія та Анатолій купили близько 5 років тому. Але “молодіжний кредит”, який спеціально брали, уже виплатили. Анатолій працює в IT, проблем з грошима в сім’ї не було.
Стосовно коханки, то знайомі припускають, що вона могла з’явитися в 2015 році. Саме в цей рік Анатолій різко змінився – повний чоловік зайнявся спортом, дуже схуд, захопився здоровим харчуванням.
У матеріалі видання також йдеться, що Ліна (коханка) могла погрожувати Надії. Поки ніхто з родичів не може зрозуміти мотив вбивства, конфліктів через квартиру у Надії і Анатолія не було.
Правоохоронці кажуть, що Анатолій після вбивства ще гуляв по місту, переодягався. Молоток – знаряддя вбивства він загорнув у нижню білизну і викинув. Після цього зателефонував у “швидку”, і повідомив, що знайшов трупи в квартирі. Найжахливіше, що маленька дівчинка весь цей час ще була жива, можливо, її можна було врятувати, якби Анатолій не залишив її серед трупів.
https://narodna-pravda.ua/2019/01/02/strashne-vbyvstvo-u-vinnytsi-z-yavylysya-novi-podrobytsi-tragediyi-i-foto/
Страшне вбивство у Вінниці: з’явилися нові подробиці трагедії і фото
Страшне вбивство у Вінниці: з’явилися нові подробиці трагедії і фото Страшне вбивство у Вінниці: з’явилися нові подробиці трагедії і фото Reviewed by новини on січня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.