Хостинг для реселлеров

Seo Services

На Донбасі прикордонників підняли за тривогою для "знищення ворожого десанту"

Прикордонники в рамках навчань тренувалися знищувати ворожий десант умовного противника після того, як були підняті за тривогою. Про це повідомляє штаб Об'єднаних сил.
Прикордонниками донецького загону поблизу Маріуполя проведено тактичні навчання з оборони узбережжя. Діючи в складі підрозділів, військовослужбовці виконали тактичні і вогневі завдання зі знищення розвідувальних і передових груп умовного десанту противника.
"Заходи традиційно почалися з підняття за тривогою. Долаючи відстань в десятки кілометрів пересіченою місцевістю, прикордонники здійснили марш до району виконання бойового завдання. Такий маршрут став певним випробуванням для водіїв бойових машин і допоміг набути практичного досвіду з експлуатації і управління технікою в складних умовах місцевості при несприятливих метеорологічних умовах, оскільки цього разу програму навчань довелося відпрацьовувати після потужного снігопаду", – йдеться в повідомленні ООС.




Військові зазначають, що всі елементи навчань включали в себе реальні тактичні епізоди, з якими стикаються прикордонники в районі ООС. Бійці провели стрільби в різних умовах обстановки з застосуванням маскування. Особливу увагу на навчаннях було приділено питанням тактичної медицини – наданню необхідної домедичної допомоги на полі бою і евакуації поранених з-під вогню противника.
Нагадаємо, минулого літа ми показували відео, як морські прикордонники на Донбасі провели бойові стрільби. На них, в тому числі на Маріупольський загін морської охорони, покладають завдання не допустити проникнення морським шляхом терористичних угруповань, окремих злочинних елементів і зброї

ДЖЕРЕЛО:
 
 
На Донбасі прикордонників підняли за тривогою для "знищення ворожого десанту" На Донбасі прикордонників підняли за тривогою для "знищення ворожого десанту" Reviewed by сергей on січня 18, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.